Voksen Ramasjang med Thomas Madvig

Som DJ er Thomas Madvig noget af det ypperste. Han er i en klasse helt for sig og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Sted: Det store Telt, Stranden i Tisvildeleje
Dato: 31. august 2019
Tider:
kl. 20.00 - 21.00 (Fællesmiddagen
kl. 22.00 - 24.00 (Voksen Ramasjang)

Sommerens sidste Strandfest

Thomas Madvig er en af Danmarks mest velkendte og respekterede DJs.

Thomas Madvig har været en del af den danske musikbranche i mange år, og han har i en lang årrække sat sit tydelige præg på den danske DJ-scene. Han har en blændende karriere bag sig og er en af de mest efterspurgte danske DJs.

Der er få, der har så mange års erfaring som Thomas Madvig. Han var ikke mere end 12 år gammel, da han debuterede som radiovært, og som 17-årig havde han sit første job som DJ. Siden da har musik været en stor del af hans liv, og han har på den ene eller andet måde altid beskæftiget sig med musikken – særligt den elektroniske. Han har erfaring som VJ og blev international kendt, da han i perioden 1996-1999 arbejdede som vært på MTV og stod bag Nordic top 40 og Select MTV, og han har arbejdet som radiovært på P3, hvor han blandt stod bag ’Det Store Mix’ sammen med Krede og ’Madvig plus Østergaard’. Derudover har han arbejdet som producer og er indehaver af sit eget pladeselskab og sin egen natklub.

Thomas Madvig optræder også som DJ, og han er en utrolig populær en af slagsen. Han har i dag mere end 27 års erfaring fra en række forskellige klubber, og Madvig er i dag en fast og vigtig del af den danske klubscene. Musikalsk bevæger han sig inden for house, deep house, tech house, minimal house, electronica samt lounge og chillout. Han mestrer som få at få alle genrer til at gå op i en højere enhed, og når han står bag pulten, er der garanti for en musikalsk oplevelse uden lige.

Madvig brænder for musikken, og hans glødende engagement og talent har båret frugt. Han har høstet stor anerkendelse blandt folk i musikbranchen og er blevet tildelt DDJAs ærepris, Kim Schumachers DeeJay-Pris, der gives til personer, der er kendetegnet ved et stort og langvarigt engagement, inspiration og ikke mindst betydning for den danske klub- og DeeJay-kultur.

Thomas Madvig modtog prisen for sin ukuelige tro på den ægte house-musik og sit store arbejde inden for branchen blandt andet med at spotte de nyeste talenter og dele ud af sin mangeårige erfaring. Juryen gav Thomas Madvig prisen for at være lige præcis den, han er – et vigtigt bidrag til og af stor betydning for housescenen.

 

Sted: Det store Telt, Stranden i Tisvildeleje
Dato: 31. august 2019
Tider: 
kl. 20.00 - 21.00 (Fællesmiddagen
kl. 22.00 - 24.00 (Voksen Ramasjang)

 

https://www.youtube.com/watch?v=9TvXCV_fawY